Lynhurtig & fri fragt - ved køb over 499 kr.
30 dages returret - gælder alle varer
Spion Ur

Det er ikke altid at Guds øje i det høje er nok til at holde øje med hvad der foregår i dit hjem/soveværelse når du selv er væk. Så derfor kan det være en god ide at anskaffe sig dette Spion Ur :-) Med dette smarte spion ur har du mulighed for, i det skjulte at optage video og tage billeder via bevægelses og lydsensorer ... og så naturligvis også se hvad klokken er :-)
Et pin-hole kamera sidder monteret i urskiven sammen med en lyssensor, der vil optage forbavsende gode film og billeder i bedste James Bond stil så du altid har mulighed for at overvåge om f.eks rengøringshjælpen, babysitteren eller ungerne nu også gør det de har fået besked på :-)
Spion Uret er ganske let at bruge og indstille. Alt du skal gøre er at lade batteriet, isætte memorykort (4GB SD kort er inkluderet) og tænde for uret. Herefter kan du indstille om dit Spion Ur skal optage konstant, tage billeder eller kun optage når sensorene aktiveres. Når du vil gennemse dine optagelser tilslutter du uret via USB til din PC og uploader herved optagelserne til din computer.
Batteriet til video funktionen er et genopladeligt batteri der oplades når du tilslutter via USB til din PC. Batteriet til selve uret er monteret bag elektronik pladen (der løsnes med 2 skruer) og kan skiftes af en urmager (eller af dig selv hvis du er ferm og har det rigtige værktøj).
Spion Uret Inkluderer følgende ting: 1 stk Stål Bordur, med indbyggede sensorer og kamera USB Lade/data kabel LiPo genopladeligt batteri 4 GB SD Kort Vejledning (på engelsk)

Spion Ur

Vejl. pris 699 kr
525 kr
Hvorfor handle med os?
1 dag levering
30 dages returret
Fragt kun 29 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 500 kr.
100% prisgaranti
Hvorfor handle med os?

Produktanmeldelser

Lignende produkter

Vores kunder elsker os

Det siger vores kunder om os
 • Andreas, Hillerød
  Super hurtig levering.

  Super hurtig levering.

 • Brian, Køge

  Fantastiske masker til billige penge

 • Margit Valentin
  Super hurtig og klar besked

  Super hurtig og klar besked

 • maria-louise
  Hurtig og fejlfri levering

  Hurtig og fejlfri levering

 • Pernille, Odense
  Kundeservice i topklasse

  Kundeservice i topklasse

 • Annika, Nimtofte
  Rigtig stort udvalg til fair priser :)

  Rigtig stort udvalg til fair priser :)

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout