Lynhurtig & fri fragt - ved køb over 499 kr.
30 dages returret - gælder alle varer
Spion Ur

Det er ikke altid at Guds øje i det høje er nok til at holde øje med hvad der foregår i dit hjem/soveværelse når du selv er væk. Så derfor kan det være en god ide at anskaffe sig dette Spion Ur :-) Med dette smarte spion ur har du mulighed for, i det skjulte at optage video og tage billeder via bevægelses og lydsensorer ... og så naturligvis også se hvad klokken er :-)
Et pin-hole kamera sidder monteret i urskiven sammen med en lyssensor, der vil optage forbavsende gode film og billeder i bedste James Bond stil så du altid har mulighed for at overvåge om f.eks rengøringshjælpen, babysitteren eller ungerne nu også gør det de har fået besked på :-)
Spion Uret er ganske let at bruge og indstille. Alt du skal gøre er at lade batteriet, isætte memorykort (4GB SD kort er inkluderet) og tænde for uret. Herefter kan du indstille om dit Spion Ur skal optage konstant, tage billeder eller kun optage når sensorene aktiveres. Når du vil gennemse dine optagelser tilslutter du uret via USB til din PC og uploader herved optagelserne til din computer.
Batteriet til video funktionen er et genopladeligt batteri der oplades når du tilslutter via USB til din PC. Batteriet til selve uret er monteret bag elektronik pladen (der løsnes med 2 skruer) og kan skiftes af en urmager (eller af dig selv hvis du er ferm og har det rigtige værktøj).
Spion Uret Inkluderer følgende ting: 1 stk Stål Bordur, med indbyggede sensorer og kamera USB Lade/data kabel LiPo genopladeligt batteri 4 GB SD Kort Vejledning (på engelsk)

Spion Ur

Vejl. pris 699 kr
525 kr
Hvorfor handle med os?
1 dag levering
30 dages returret
Fragt kun 29 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 500 kr.
100% prisgaranti
Hvorfor handle med os?

Produktanmeldelser

Lignende produkter

Vores kunder elsker os

Det siger vores kunder om os (6919 kundeanmeldelser)
 • Susanne Frederiksen
  Anmeldelse stjerner
  Hurtig og god kvalitet til prisen

  Kjolen som skulle bruges til teater fik jeg straks at vide, at den desværre ikke var på lokallager, så der ville gå 3-5 dage. Ved bestillingen fik jeg så en forventet leveringstid - og den kom dagen før forventet. Og kvaliteten var over forvent...

 • jens hansen
  Anmeldelse stjerner
  Kan anbefales

  Hurtig betjening og hurtig levering

 • Henriette
  Anmeldelse stjerner
  God service

  God service.

 • Kamilla Larsen
  Anmeldelse stjerner
  Glade børn, glad mor

  Fuld ud tilfreds:-) min datter på 4 år glæder sig i morgen til den bedste dag i hendes liv, fordi hun skal være" Batgirl" til fastelavn.Så får man ikke vist mere positiv feedback på udklædningen.

 • kqsmdebxl
  Anmeldelse stjerner
  Super varer

  Fin maske kom allerede næste dag

 • Kirsten Nielsen
  Anmeldelse stjerner
  god service

  Temashop leverer en god service på højt niveau. Behandler ordren hurtigt og så er butikken et besøg værd, da den har et spændende og bredt udvalg af kostumer til både børn og voksne.

 • Kim
  Anmeldelse stjerner
  Rigtig fin service!

  Er rigtig godt tilfreds..

 • Lene
  Anmeldelse stjerner
  Super service

  Fastelavn nærmer sig og vores søn var lang tid om at bestemme sig for hvad han ville være. Jeg bestilte mandag og allerede tirsdag morgen lå pakken i postboksen klar til afhentning. Det er godt nok super god service. Dragten er godkendt og skal v...

 • Lotte
  Anmeldelse stjerner
  Super service

  Totalt iorden.

 • Lizzie Munch
  Anmeldelse stjerner
  Super

  Fin og hurtig handel, hurtig levering og alt OK

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout