Vi er e-mærket
1 dags levering
Spion Ur
-43%
Varenummer: GG349

Pakken indeholder:

  • 1 Ur

Det er ikke altid at Guds øje i det høje er nok til at holde øje med hvad der foregår i dit hjem/soveværelse når du selv er væk. Så derfor kan det være en god ide at anskaffe sig dette Spion Ur :-) Med dette smarte spion ur har du mulighed for, i det skjulte at optage video og tage billeder via bevægelses og lydsensorer ... og så naturligvis også se hvad klokken er :-)
Et pin-hole kamera sidder monteret i urskiven sammen med en lyssensor, der vil optage forbavsende gode film og billeder i bedste James Bond stil så du altid har mulighed for at overvåge om f.eks rengøringshjælpen, babysitteren eller ungerne nu også gør det de har fået besked på :-)
Spion Uret er ganske let at bruge og indstille. Alt du skal gøre er at lade batteriet, isætte memorykort (4GB SD kort er inkluderet) og tænde for uret. Herefter kan du indstille om dit Spion Ur skal optage konstant, tage billeder eller kun optage når sensorene aktiveres. Når du vil gennemse dine optagelser tilslutter du uret via USB til din PC og uploader herved optagelserne til din computer.
Batteriet til video funktionen er et genopladeligt batteri der oplades når du tilslutter via USB til din PC. Batteriet til selve uret er monteret bag elektronik pladen (der løsnes med 2 skruer) og kan skiftes af en urmager (eller af dig selv hvis du er ferm og har det rigtige værktøj).
Spion Uret Inkluderer følgende ting: 1 stk Stål Bordur, med indbyggede sensorer og kamera USB Lade/data kabel LiPo genopladeligt batteri 4 GB SD Kort Vejledning (på engelsk)

Spion Ur

Førpris 699 kr
399 kr
Spion Ur Spion Ur GG349
kr 399 Out of stockHvorfor handle med os?
Lynhurtig levering
30 dages returret
Fragt kun 25 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 500 kr.
100% prisgaranti

Hvorfor handle med os?


Faktabox:
Material: Ikke tilgængelig
Vaskeanvisning: Ikke tilgængelig
Lagerstatus: Klik her
Returret: 30 dages fuld returret
Anmeldelser:
Aldersgruppe: Unisex

Find lignende produkter:

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout