Vi er e-mærket
1 dags levering
Smart finder - nøglefinder family size
Varenummer: GG518

Find nøgler, mobil, tasken eller andre ting både nemt og hurtigt med Smart Finder nøglefinderen. Du kender sikkert Den Fløjtende Nøglering. Den forudsætter at du er god til at fløjte, og det er vi ikke alle sammen lige gode til.
Derfor har vi fundet denne smarte nøglefinder til dig. Et tryk på knappen (hold knappen inde i et par sekunder) sender et radiosignal til modtageren som dine nøgler hænger i eller som du har monteret på den genstand som altid bliver væk for dig.

Denne smart finder har hele 4 sendere, så i enten kan dele den som familie eller sætte en på hver af de genstande du ofte smider væk og ikke kan finde.
Radiosignalet kan gå igennem vægge og rækker i op til 25-30 meter. Modtageren giver en 85 decibel høj lyd fra sig. Der følger en krog med sugekop med, så du kan hænge modtageren op hvor det passer dig. Derudover har senderne både dobbeltklæbende tape, samt et hul, så du kan fastgøre det på forskellige genstande eller sætte det i dine nøgler.
Tapen kan nemt tages af hvis man ikke har brug for den.
Opsætning:1. Åbn batteri lågen i både senderen og modtageren og pil plastik beskyttelsen ved nummer 1(rød) ud, så batteriet har kontakt. (batterier medfølger)2. Hold knap nr. 1 (den røde) i bund ind til modtageren bipper to gange. Test om den er korrekt sat op ved at holde knappen nede. Bipper den vedvarende, er den korrekt sat op.3. Gentag step 2 med de andre farver, i den korrekte rækkefølge 2(grøn), 3(blå), 4(gul) - sæt skiftevis batteriet i den farve du er ved at sætte op.4. Nu er smart finderen klar til at hjælpe dig med at finde dine ting. Hvis du opdager problemer eller laver en fejl når du er i gang med at sætte smart finderen op, så fjern alle batterier og start fra step 1 igen.
Når batterierne er ved at være brændt ud, vil modtageren minde dig om at det er tid til at skifte dem. 

Smart finder - nøglefinder family size

249 kr
Smart finder - nøglefinder family size Smart finder - nøglefinder family size GG518
kr 249 Out of stockHvorfor handle med os?
Lynhurtig levering
30 dages returret
Fragt kun 25 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 500 kr.
100% prisgaranti

Hvorfor handle med os?


Faktabox:
Material: Ikke tilgængelig
Vaskeanvisning: Ikke tilgængelig
Lagerstatus: Klik her
Returret: 30 dages fuld returret
Anmeldelser:
Aldersgruppe: Unisex

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout