Vi er e-mærket
1 dags levering
Shake 'n' Make
Varenummer: GG149

Med Shake 'n' Make kan du ryste din egen is. Der kræves ingen særlige ingredienser end de naturlige og sunde råvarer, som du selv vælger. Du har ikke behov for e-numre og kemi, kun lidt håndkraft plus is og salt til at fryse isen. Du kan hurtigt forkæle dig selv og din familie med håndlavet is - og det er et sjovt projekt at lave isen for børn i alle aldre. Børn omkring 7 år kan sagtens selv lave isen. Det eneste der kræves er at de kan ryste beholderen i 3 minutter, men alle kan være med til at blande de enkle ingredienser der kræves og ryste noget af tiden. Og alle kan li' deres egen hjemmelavede is.
Shake 'n' Make ismaskinen laver lækker blød is - lige som du vil have den. Beholderen er godt forseglet med gummiringe, så du er sikker på at isen ikke får en bismag af salt og låget skrues sikkert på. Det er et smart og sjovt kvalitetsprodukt, der ikke fylder i skabet. Det leveres i en flot præsentabel æske med påtrykte instruktioner.
Der medfølger opskrifter. Eksempel på opskrift: 45 ml. mælk eller yoghurt. 45 ml. fløde. Lidt af din favorit frugt. 1 spsk. sukker. (Is er mest luft, så det bliver til meget is) Mål og vægt: Mål: 117.0 mm (b) x 156.0 mm (h) x 117.0 mm (d) Vægt: 211.0 g Materialer: Plast og metal.

  • 100% prisgaranti

Shake 'n' Make

79 kr
Shake 'n' Make Shake 'n' Make GG149
kr 79 Out of stockHvorfor handle med os?
Lynhurtig levering
30 dages returret
Fragt kun 25 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 399 kr.
100% prisgaranti

Hvorfor handle med os?


Faktabox:
Material: Ikke tilgængelig
Vaskeanvisning: Ikke tilgængelig
Lagerstatus: Klik her
Returret: 30 dages fuld returret
Anmeldelser:
Aldersgruppe: Unisex

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout