Velkommen til Gadgets.dk

 

Historie

Gadgets.dk er nordens ældste gadgets leverandør, og firmaet blev oprindeligt grundlagt tilbage i 2002. I de efterfølgende år oplevede gadgets.dk kraftig vækst, og er gennem årene blevet danskernes fortrukne leverandør af Gadgets. Firmaet startede i 2002, med en mission om at kunne tilbyde danskerne et alternativ til kedelige og ideforladte gaver, som sokker og aftershave m.m. Ideen var et skabe en platform som gav kunderne mulighed for at finde alverdens sjove, skøre og smarte gadgets & gaver til både mænd, kvinder og børn.

Gadgets.dk blev dengang drevet ud fra mottoet: ”Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle - Vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege”. Dette grundprincip er stadigvæk en del af kernen i virksomheden.

I 2016 blev gadgets.dk opkøbt af TemaShop Group Aps, som i dag driver gadgets.dk videre i samme gode ånd, med fokus på kontinuerligt at kunne tilbyde danskerne de nyeste & sjoveste gadgets på markedet. Vores mål er konstant at kunne levere sjove kvalitets gadgets til Danmarks bedste priser, og med fokus på at give vores kunder en suveræn oplevelse & service.

 

God service fra start til slut

Service og sikkerhed er en topprioritet for Gadgets.dk, og du kan derfor trygt handle i vores webshop, som selvfølgelig overholder alle de danske regler for internethandel og sikkerhed. Gadgets.dk sætter en ære i at give dig en god oplevelse når du handler hos os.

Har du spørgsmål, behov for hjælp eller yderligere information, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice via email eller telefon her:

Mail: info@gadgets.dk

Tlf: 33 60 23 23 

 

Hurtig Dag-til-dag Levering

Vores IT-systemer og organisation er blevet udviklet til at håndtere hurtig levering, og vi gør hver dag alt for at få vores ordre ud til kunderne hurtigst muligt.

Alle ordrer modtaget inden klokken 14.00 på en hverdag, sendes samme dag med levering den efterfølgende dag.

 

Alle de nyeste produkter

Gadgets.dk er kendt for at præsentere nye gadgets & produkter kontinuerligt, hele året rundt. Vi kan derfor tilbyde vores kunder et stort udvalg af de nyeste gadgets på markedet, til favorable lave priser.

Vi gør derfor alt for konstant at være ”up-to-date” med hvad der rører sig på markedet, så vi kan tilbyde kunderne de bedste & nyeste gadgets. Netop derfor er vores ugentlige nyhedsbrev et af de mest læste nyhedsbreve i branchen, så hvis du er interesseret i teknik & gadgets vil vi anbefale dig at ”sign-up” til vores nyhedsbrev.

 

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout