Vi er e-mærket
1 dags levering
Expanding Goldfish
Varenummer: GG360

Pakken indeholder:

  • 1 stk.

Ved Osiris og ved Apis, se godt på mig ... jaaa ... se godt på mig! Nu er du en guldfisk! Jaaa en guldfisk!!! Evnen til at kunne se er en ganske vital sans vi mennesker er udstyret med. Så når der bliver fu**ed med synet, er det noget der virkeligt overrasker, forbløffet og forskrækker. Og Den Optiske Illusion vil med garanti få dig og dine venner til at spærre øjnene op.
Alt du skal gøre er at ligge den runde metalplade på et bord, med den sort/hvide spiral opad. Snur pladen rundt (ikke for hurtigt) - og kig 10 sek på den, roterende, hvide prik i midten af pladen. Kig derefter på hjernen/fisken/kaninen/svampen (alt afhængig af hvad du har valgt) og vær klar på at udbryde WoooååWW! Den vokser!!!
Du vil også kunne ændre oplevelsen til at det ser ud som om det hele skrumper, alt afhængigt af om du har snurret pladen højre eller venstre om sig selv.
Du kan vælge mellem en hjerne, en guldfisk, en kanin eller en svamp. Alle modeller kan det samme så du skal bare vælge hvad du syntes der ku' være sjovest at se vokse/skrumpe.

Expanding Goldfish

49 kr
Expanding Goldfish Expanding Goldfish GG360
kr 49 Out of stockHvorfor handle med os?
Lynhurtig levering
30 dages returret
Fragt kun 25 kr.
Gadgets siden 2002
Fri fragt v/ 399 kr.
100% prisgaranti

Hvorfor handle med os?


Faktabox:
Material: Ikke tilgængelig
Vaskeanvisning: Ikke tilgængelig
Lagerstatus: Klik her
Returret: 30 dages fuld returret
Anmeldelser:
Aldersgruppe: Unisex

Find lignende produkter:

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout