USB Diktafon Forstør

USB Diktafon


Mini diktafon til let og diskret at optage dine møder eller tanker

359,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Optag din undervisning eller møder med denne lille og diskrete USB Diktafon. Udformet som en helt almindelig USB stick er denne diktafon perfekt til at optage al lyd og tale i dens nærmeste omgivelser. Ingen vil tage notits af at du har en USB stick liggende på dit bord.

USB Diktafonen er utrolig let at benytte. Alt du skal gøre er at trykke start og diktafonen vil straks begynde at optage i WAV format. Når du vil genhøre dine optagelser er det bare at tilslutte diktafonen til en USB port på din PC. Her kan du enten lytte til optagelserne direkte fra diktafonens hukommelse eller trække lydfilen over på din harddisk og gemme den på samme måde som du ville gøre med alle andre audio eller musik filer.

At oplade din USB diktafon er lige så nemt som det er at bruge den. Stik diktafonen i USB porten og den går straks i gang med at genoplade batteriet. På en fuld opladt USB diktafon har du til ca. 4 timers non-stop optagetid og da der er plads til godt 40 timers optagelser på hukommelsen er der rigeligt plads til hele semesterets vigtigeste lektioner.


30 andre varer i samme kategori