Newtons Vugge


Grib en stålkugle eller to (høhø), træk ud til siden og slip.

99,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

"Et objekt der påvirker et andet objekt med en kraft, vil blive påvirket med en lige stor modsat rettet kraft." ... Sådan lyder Newtons 3. lov: Og det betyder groft sagt at, knalder du noget ind i noget vil det slå igen med samme kraft.

Navngiveren til denne lov (Sir Isac Newton) ligger også navn til denne fantastiske retro-skrivebords gadget* som vi har taget tilbage på hylden hos Gadgets.dk. Og den illustrere netop Newtons 3. lov på bedste vis. Grib en stålkugle eller to (høhø), træk ud til siden. Slip og se kuglen ramme ind i nabokuglen - dette stød vil forplante sig gennem hele rækken af hængende stålkugler og "skyde" den fjerneste stålkugle væk fra de andre kugler indtil tyngdekraften (en anden af Newtons love) hiver den ned og tilbage mod rækken af stålkugler med samme kraft som den først kastede stålkugle. ... Du kender den godt!!!

Leveres usamlet (men er let at samle) Mål: Foden måler 9 x 10 cm og er af plast * BEMÆRK! Newtons Vugge er også kendt som Evighedsmaskinen ... selvom dette er ganske misvisende ... men er det en sådan du leder efter er dette det tætteste du kommer :-)


30 andre varer i samme kategori