Lommelygte Kamera Forstør

Lommelygte Kamera


Lights, Camera, ACTION!

699,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Lights, Camera, Action! Det kan godt være at dette ligner en helt almindelig lommelygte med diodelys. Men du tager fejl! Dette er nemlig også et "hemmeligt" kamera, hvormed du kan optage lyd og film eller også tage stil-billeder som du kan trække over på din computer til videre redigering og eller "bevisførelse" i prekære sager.

Med Lommelygte Kameraet har du en særdeles nyttig gadget, der både kan bruges i diskrete situationer eller til spændende billeder af venner, familie eller natur - altid med en direkte lyskilde på det du gerne vil have optagelser af.

Lommelygte Kameraet leveres bl.a med forskellige monterings beslag så du f.eks kan have dit kamera siddende på dit cykelstyr eller i forruden af din bil. Og da lommelygte kameraet også kan optage mens det er tilsluttet ladekablet har du mulighed for, diskret, at lave optagelser af dine private omgivelser mens du er væk hjemmefra, uanset varigheden af dette. Kun størrelsen af dit memory kort sætter begrænsninger for længden af dine non-stop optagelser :-)

Alle optagelser er i fuld farve og med de 2 Gb memory der følger med lommelygte kameraet har du plads til op mod 15 timers optagelser. Film optages i 720x480 mens dine fotos har 1280x1024 i opløsning.

Bemærk: Vi anbefaler at du oplader dit lommelygte kamera i ca 12 timer før du tager det i brug. Dette vil sikre at kameraets LiPo batteri får max kraft og holdbarhed - Lad herefter i godt 3 timer for hver gang du skal oplade dit kamera.

Dette sæt inkluderer følgende:
- 1 stk. lommelygte (8 dioder) med indbygget pin-hole kamera 1 stk.
- Silicone cover.
- Monterings strop 1 stk Velcro strop.
- 1 stk stativ med sugekop.
- 1 stk 2Gb Micro SD memory kort. 
- USB lade/data kabel.
- Software Instruktioner (på engelsk)

FriFragt1.jpg


30 andre varer i samme kategori