Flyvende vækkeur Forstør

Flyvende vækkeur


Vækkeuret stopper ikke før du har fanget propellen og sat den på plads.

239,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Det er aldrig sjovt at skulle op om morgenen, med mindre man er landmand eller postbud (tjaa....de har det måske heller ikke så sjovt med det). Men nu bliver det måske lidt sjovere. Du er i hvert fald sikker på at vågne. Vækkeuret holder nemlig ikke op med at irritere dig før du har faret rundt i soveværelser og til sidst fanget propellen og sat den på plads i uret.

Uret er nemlig så snedigt/ondskabsfuldt indrettet at når det er tid til at komme ud af fjerene, så letter den indbyggede propel og flyver rundt i værelset samtidig med at uret selvfølgelig giver en irriterende lyd fra sig, som de fleste vækkeure jo gør. Og der er ingen kære mor, ikke noget med at slå ud med armen og så tage 5 min længere. Den eneste måde du kan få uret til at holde kæ** er ved at springe ud af sengen, op på stolen over på kommoden og op i gardinerne, indtil du fanger propellerne og får dem sat på plads i uret igen.

Ok - indrømmet - så svært er det måske heller ikke at få fat i en propel på et 12 m2 kollegieværelse, men vågen bliver man da.


30 andre varer i samme kategori