Ear Buds - Høretelefoner Forstør

Ear Buds - Høretelefoner


Fordi det hvide iPod look bare er for kedeligt!

119,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Ear Buds Høretelefonerne er høretelefoner til dig der gerne vil skille dig ud fra det hvide iPod look du ser alle vegne :-) Det er en serie af høretelefoner, der er pimpet så bizart meget ud at de bliver cool igen - Gadgets.dk har nu taget tre modeller af denne serie hjem (og regner med at tage flere slags på hylden i den nærmeste fremtid) Du kan vælge at gå bling-bling anno 2000 med Ear Buds - Diamant, hvor du har to big-ass "diamanter" siddende ud fra ørene.

Ear Buds - Volume er til rock-hovederne, hvor høretelefonerne har et par klassiske Volume knapper påsat Og Ear Buds - Flue er den mest bizzare version med et par grønlige spyfluer siddende på dine ører. Alle tre modeller er udstyret med 3,5 mm jack stik, lig med at de vil passe til stortset alle former for MP3'er, mobiler, smartphones og PDA'er.

Lydkvaliteten på Ear Buds Høretelefon serien svarer til det du får ud af et par standart iPod høretelefoner. Hvert sæt af Ear Buds Høretelefonerne sælges med to sæt bløde silicone dupper som du kan vælge mellem for at få en perfekt pasform i dit øre. Velegnet til alle fra 6 - 99 år


30 andre varer i samme kategori