Dot


Lav din egen 360 graders interaktive iPhone film med Dot

499,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Dot er meget mere end en linse til din iPhone 4 eller 4S. Det er en sjov måde at lave dine helt egne, 360 graders, interaktive film med din iPhone. Når du har optaget din film kan du videresende den til dine venner som selv bestemmer hvilken retning de vil kigge. De ser ikke kun det der er "foran" kameraet, men kan også se det der sker bag kameraet. Ved første blik ligner den optagede film en ganske almindelig filmoptagelse. Men det er det slet ikke!

Sæt din finger på din iPhone skærm og træk mod højre eller venstre og du vil opdage at du kan panorere 360 grader rundt i filmoptagelsen med et enkelt skub med din finger. Du kan se alt hvad der sker, ikke bare "foran" kameraet, men hele vejen rundt.

Skal optagelsen afspilles via en alm. computer kan du også panorere hele vejen rundt. Men her sker det ved at klikke på videoen og at trække musen mod højre eller venstre. På computeren kan du også se vidoen i "flat-screen view". Dette gør du ved at bevæge musen ned i bunden af videoen. En menubar vil komme frem. Og ved at klikke på den lange rektangel vil videoen blive vist i "Flat-screen mode".

Det hele lyder måske lidt vildt og måske tænker du "det kan da ikke passe". Men det kan det altså! ;-) Bare se her! klik ind på www.kogeto.com og oplev bl.a. Nytårsaften på Time Square i New York - det er som om du står midt i det hele.

For at lave dine helt egne 360 graders interaktive film, er Dot linsen det eneste du behøver samt en App, som du downloader gratis med dit Dot køb.

Fås p.t. kun i sort.


30 andre varer i samme kategori