Sushi Bazooka


Sushi Bazooka - en sushi rullemaskine - 100% perfekte ruller med lethed

199,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Det er utroligt nemt at lave velsmagende sushi. Det eneste der driller, er at lave de perfekte runde ruller. Selvom vi siger, at sushi klumper også smager godt, så er det bedst hvis de ligner sushi kokkens kreationer, for vi spiser jo også med øjnene. Nu kan du hurtigt lave dine egne runde sushi ruller derhjemme. Sushezi gør det så let, at hele familien kan være med og lave deres egne ruller. Det er rigtig hyggeligt! Når I selv laver dem, er det også let at lave dem børnevenlige, måske er det sådan du introducerer fisk for en lille skeptiker? Du kan også servere perfekt sushi til din fest, alle vil tro du er en øvet sushi kok.

Hjemmelavet sushi til en fest er lækkert og mindeværdigt. Hjemmelavet sushi er ikke engang dyrt, selvom det smager sådan. Når du laver det derhjemme har du fuld kontrol over alle råvarerne, som du ved, er friske råvarer er alfa og omega for vellykket sushi.

Du bestemmer selv om du laver sushi efter traditionelle opskrifter eller mixer nordiske og japanske indflydelser i din helt egen stil. Sushi er et let og lækkert måltid, sund fastfood eller fast slowfood. Sushezi, din sushi rullemaskine!


30 andre varer i samme kategori