iiamo sutteflaske


Selvvarmende sutteflaske fra iiamo

199,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Nu er det slut med besværlige metoder, for at få varmet mælken til dit barn når i er på tur. Den dansk producerede selvvarmende sutteflaske for iiamo, løser dette problem enkelt og simpelt. Iiamo sutteflasken kan varme 180 ml mælk op til de anbefaldede 37 grader på bare 4 minutter, ved hjælp af de intelligente varmepatroner.

Det er en genial løsning når familien skal på udflugt, er på besøg hos venner eller hvis i kører længere ture i bilen eller toget, da metoden hverken kræver ledning, strøm eller andre apparater for at tilberede et måltid til dit barn.

Fordele ved iiamo sutteflasken: 
- Kan bruges i mikrobølgeovnen hvis stålkammeret udskiftes med den iiamo more bunden, hvilket også gør at indholdet stiger fra 180 til 380 ml
- Anti-kolik system: iiamo sutteflaske kan regulere luftindtaget, så der ikke kommer undertryk i flasken. Undersøgelser viser at der kan være en sammenhæng mellem undertryk i flasken og kolik. Dette forebygger iiamo, men dette smarte system.
- Let at rengøre.
- miljøvenlig.

Sådan gør du:
- Skru bunden af din iiamo sutteflaske.
- Indsæt en varmepatronen og stram triggeren.
- Ryst flasken for at aktivere varmepatronen.
- Vent 4 minutter, imens flasken vendes engang imellem.
- Drikken er nu opvarmet til 37 grader og klar til brug (temperaturen kan variere alt efter mælkens temperatur inden den kommes i flasken, så tjek derfor altid temperaturen, inden servering.)


Rengøring: 
Det er let at rengøre din iiamo selvvarmende sutteflaske, da den kan skilles fuldstændig ad og tåler både opvaskemaskine og kogning/sterilisation. Dog forlænger det levetiden på sutteflasken, hvis delene opvaskes i hånden.

Materiale: 
Sutteflasken er selvfølgelig helt fri for BPA, Parabener, pthalater, parfume eller nogen form for skadelige stoffer.

Hvad er med i pakken: 1 flaskesut (0m+) i 100% blød silikone, 1 varmekammer til selvopvarmede måltider op til 180 ml, 1 flad bund til brug som almindelig sutteflaske.

Mål: højde: 21 cm, diameter: 7,5 cm, indhold: 180-380 ml

Farver: Grøn/blå, pink/rød, blå/hvid, lyserød/hvid

Bemærk: Varmepatroner følger ikke med, skal købes ved siden af. Der følger en sut med til flasken, ønskes flere eller andre varianter kan de købes her på siden. 


30 andre varer i samme kategori