BongZilla - Øl Bong Monstret Forstør

BongZilla - Øl Bong Monstret


BongZilla er klar til at sparke gang i festen :-)

699,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

FRI FRAGT VED KØB AF DETTE PRODUKTBongZilla er klar til at sparke gang i festen :-) BongZilla er kongen over alle øl bong! Med sine 195cm i højden og 6 slanger med ventilmundstykker vil BongZilla stå som en rank "totempæl" i jeres festival lejer. Den vil være samlingspunktet, hvorom i alle vil mødes som en flok vilde Cthulhu kultister, der er klar til at den vildeste fest ekstase! SKÅL!!! :-)

BongZilla har en justerbar aluminium teleskopstang, der er monteret i en base, som du skal fylde med vand eller sand for stabilitet (fuldstændig som en terasseparasol hjemme i haven)

Selve tragten på Bongzilla rummer op til 12 øl (godt 4 liter) og vil kunne servicerer op til 6 personer ad gangen. Alle 6 drikkeslanger er udstyret med ventilmundstykker som hver deltager selv kan styre/åbne for de gyldene øldråber :-)

Er i mindre end 6 personer til en omgang BongZilla kan der lukkes af for 1 eller flere bongslanger med de medfølgende gummipropper.

DK-first1.gif

BongZilla er fremstillet i fødevaregodkendte materialer og leveres usamlet, så der skal påregnes let samlearbejde (ikke svært)

FriFragt1.jpg


30 andre varer i samme kategori