Undercover Mini Etui Forstør

Undercover Mini Etui


Et godt og slidstærkt etui til at beskytte din mobil eller kompakt kamera

99,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Ferien står for døren og kufferten skal pakkes med diverse grej og gadgets. Men der dukker altid to bekymringer op når tasken pakkes.

1. Hvordan beskytter du dit grej bedst muligt under transporten?
2. hvordan sikre du dig mod at en lidt for langfingret person, negler din mobil/smartphone eller kompakt kamera, fyldt med telefonnumre, data og feriebilleder?

Undercover Mini Etuiet er en mini version af vores Undercover Laptop Etui, der kan hjælpe dig i begge disse bekymringer.

For det første er det et godt og slidstærkt etui til at beskytte din mobil eller kompakt kamera, uden at det fylder hele din håndbagage og for det andet er det "forklædt" som en foret kuvert som ikke vækker den store opmærksomhed i forhold til f.eks en kamerataske ... og så er det også bare et forbandet cool etui til dit gear :-)

Undercover Mini Etuiet er fremstillet i særdeles slidstærkt Tyvek* på ydersiden og er foret indvendigt med PE skum og rødt satin så din elskede telefon eller kamera ligger godt og blødt. *Tyvek er et materiale der er lavet af 1000-vis af sammenfiltrede plastik fibre fra genbrugte plastflasker, der er med til at gøre det utroligt stærkt.

Data: Vand afvisende overfladebehandling (dog ikke vandtæt). Super stærkt Non-Tear Tyvek materiale Foret med rød satin og PE skum.

Mål: 12,5cm (L) x 9cm (B) x 2,5cm (H).


30 andre varer i samme kategori