Morphsuit - Muskler - XL Forstør

Morphsuit - Muskler - XL


Den originale Morphsuit dækker hele din krop - Muskler

499,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Den originale Morphsuit er en lycra dragt der dækker hele din krop. Du kan ånde i den, du kan drikke igennem den og du kan se igennem den - men ingen kan se dig! Morphsuit dragten er ideel til fester og events og du kan være sikker på at skabe opmærksomhed når du møder op i en Morphsuit.

Uanset om du er slank eller har lidt på sidebenene, så passer din Morphsuit hvis du bare holder dig til målene opgivet for neden. Skal du ud af din Morphsuit hurtigt eller skal du kysse pigen du har danset med hele aftenen, så sidder lynlåsen ovenpå dit hoved og det er derfor nemt at lyne ned, enten for at få dit ansigt fri eller for at tage hele dragten af.

Men når du skal i byen vil du sikkert også gerne have lidt kontanter med dig og måske også din mobil. Der er bare ikke nogen lommer i en Morphsuit. Det kan du løse ved at hav kontanterne i f.eks. dine sko og mobilen i en strømpe. Der er altid en kreativ løsning.

Godt nok kan du se ud af din Morphsuit, men vi kan ikke anbefale at du kører bil og cykler med dragten på. Og dragten er så tynd at du sagtens kan drikke igennem den. Dog fungerer det ikke så godt hvis væden kommer den anden vej fra, så pas må med ikke at blive så fuld at du skal brække dig :)

Dragten tåler maskinvask på laveste varme, men vi anbefaler at du vasker den i hånden da dette er mere skånsomt for lycrastoffet.

Bemærk: Dette er den originale Morphsuit og har derfor bedre syninger og lynlås end andre kopier der findes på markedet. Desuden har lycrastoffet den helt rigtig tykkelse som kopi-suits ikke har. Det er tyndt nok til at du kan drikke direkte gennem stoffet og det er tykt nok til at du ikke skal bekymre dig om folk nu kan se hvad du har valgt at have på under dit Morphsuit - nøgen, g-streng eller t-shirt og underdrenge det gør ingen forskel :-)

Vi har Morphsuits i forskellige mål:

- M - fra 150cm til 161cm i højden.
- L - fra 161cm til 177cm i højden.
- XL - fra 177cm til 189cm i højden.
- XXL - fra 189cm og opefter i højden.

Se også de andre sjove udgaver vi har af Morphsuit.


Advarsel: Sidste enheder på lager!

30 andre varer i samme kategori