Mighty Wallet - Graffiti Forstør

Mighty Wallet - Graffiti


Det er materialet Tyvek, der gør Mighty Wallet så stærk og fleksibel

159,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Yep! ... det er er rigtig pung! Glem alt om læderpunge eller penge clips. Mighty Wallet er pengepungen for fremtiden. Mighty Wallet er både riv og slidstærk, vandtæt, kan udviddes og vigtigst af alt - lavet af genbrugsmaterialer.

Det er materialet Tyvek, der gør Mighty Wallet så stærk og fleksibel. Det er et materiale der er lavet af 1000-vis af sammenfiltrede plastik fibre fra genbrugte plastflasker, der er med til at gøre det utroligt stærkt.

Der er også involveret en snedig form for foldeteknik, der gør at din pung kun er syet med én syning så den gradvist kan udvidde sig alt efter hvor mange hævekort eller pengesedler du stopper i den.

Med alle disse fantastiske kvaliteter, så kunne producenten bare have valgt at lave din pung i et traditionelt design, men det er sgu for kedeligt! Istedet har de lavet flere cool designs. Med tiden vil din Mighty Wallet blive blødere og få patina, men selv efter flere års brug vil den holde sin facon og udvidelses evner.

Bonus Info om din Mighty Wallet: - Alle motiver er påtrykt med miljørigtigt blæk - 100% genbrugs materialer (inklusiv indpakning) - Rummer 2 inderlommer til hævekort (med plads, op til 16 kort), 2 lommer til sedler og 2 rum til visitkort, etc.


30 andre varer i samme kategori