Tilbud! Like & Dislike stempel - Facebook Forstør

Like & Dislike stempel - Facebook


Med Like & Dislike stemplerne bringer du den virtuelle verden over i den fysiske :-)

71,20 kr

-20%

89,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Vi har alle sammen vænnet os til at være on-line i diverse sociale medier, stort set hele tiden og fortælle rask væk vores online omverden om hvad vi mener om det ene eller det andet. Vi er blevet en like generation, der "like'er" hinanden! (har du forresten husket at "like" os på Facebook? ;-D)

Men der er dog stadig papir i vores hverdag. Og nu bringer Gadgets.dk lidt af den virtuelle verden over i den fysiske. Med disse Facebook agtige Like & Dislike stempler kan du nu, med et enkelt tryk, "like" postkortet fra veninden på ferie i USA og "dislike" brevet fra skattevæsnet. Og det er en no-brainer at "like" beskeden på køleskabslågen hvorpå der står skrevet "Hej Skat! Hvad siger du til stegt flæsk til middag i aften?".

På jobbet kan disse Like & Dislike stempler også være særdeles handy! Det er bare et hurtigt stempel på rapporten fra chefen eller ordresedler fra lageret - og du har meldt klart ud i et "sprog" som alle kan forstå ;-) De to stempler har automatisk blæk påførsel og der skulle være nok til omkring 5.000 stempelaftryk.


30 andre varer i samme kategori