Lightning Reaction


Lightning Reaction tester din og vennernes reaktionstid med konsekvenser til taberen!

289,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Lightning Reaction er af flere er blevet betegnet som verdens sjoveste fest / drikkespil. Og nu er Gadgets.dk, endnu en gang, først med dette stødspil til den danske befolkning :-) Lightning Reactioner et spil der tester din og vennernes reaktionstid med "chokerende"   konsekvenser til taberne. 

To til fire deltagere tager hver sit sølvhåndtag og gør sig mentalt klar til at battle :-)

Der trykkes på startknappen og Lightning Reaction Reloaded vil går amok i et blinke- og lydinferno. Det split sekund larmen stopper, og startknappen skifter fra rød til grøn, skal du hurtigst muligt trykke på knappen på dit sølvhåndtag. Spilleren med de hurtigste reaktions evner slipper for at blive grillet af et elektrisk stød ... men det gør den langsomste spiller ikke. Og at se ham pive højlyde mens han rykker hårdt i krampespasmer er særdeles underholdende! Dette er ikke mindre end verdens sjoveste drikkespil.

Er det dig der bliver grillet er det også dig der henter i baren...eller sluger en shot ... eller noget helt tredie :-) Stødspillet har alle de samme funktioner som de tidligere versioner´af Lightning Reaction. Og så lige den ekstra mulighed at du nu kan dreje på et lille hjul på siden hvormed du indstiller strømstyrken fra lav til maximum.

Bemærk! Dette er ikke legetøj og vi anbefaler det ikke til børn under 14 år. Ligeledes fraråder vi alle personer der lider af epilepsi, har pacemaker eller andet problem med hjertet at bruge Lightning Reaction Reloaded!


30 andre varer i samme kategori