Julemand i skorsten til udendørs og indendørs med LED, 180 cm


Oppustelig Julemand i skorsten.

599,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Vores udendørs julemand med lys og bevægelse er en festlig udendørs eller indendørs dekoration - julemanden er oplyst, så den sender dine varme julehilser i vintermørket. Det er en dekoration der kan stå alene eller sammen med andre dekorationer. Der er intet besvær med at sætte den op eller tage den ned. Alle børn og barnlige sjæle elsker din juledekoration. 

Fantastisk til indendørs eller udendørs brug - til udendørsbrug er der barduner og pløkker med. Dine naboer og forbipasserende får en festlig hilsen fra dig og julemanden, mens han kravler op og ned af skorstenen. Julemanden er lavet i letvægtsmaterialer, vejrbestandig polyester og den er selvoppustende.

Features: Julemanden med lys og bevægelse. Julemanden kravler op og ned af skorstenen så længe der er sat strøm til. Den er med en indbygget blæser og er selvoppustende. Julemanden i sin skorsten er lavet af vejrbestandig polyester. Når du slukker for den løber luften ud af den og den ligger fladt ned. Der er intet der skal samles, julemanden skal bare sættes til strøm, så blæser den sig selv op. Let at pakke op og ned, den fylder meget lidt når den er pakket ned.

Hvad er der i æsken: Julemand med lys og bevægelse i sin skorsten, barduner og pløkker. Specifikationer. Indendørs og udendørs. 230 volt. CE mærket.

Mål: Ca. 180 cm høj. Ca. 70x70 cm skorsten.


30 andre varer i samme kategori