BubbleBum - Selepude


Praktisk oppustelig selepude til bilen.

349,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Denne selepude fra BubbleBum er praktisk og let at have med når i skal ud at køre med børnene. Pga. dens minimale størrelse, er der plads til 3 børn på bagsædet. BubbleBum selepude kan fyldes og tømmes for luft, så den er let at have med rundt uden den fylder særlig meget. Den er god til ferien, når bedsteforældre bringer og henter, eller generelt når du selv eller andre skal ud og køre. På denne måde bliver det enkelt og overskueligt, da man ikke skal til at anskaffe sig et stort børnesæde, som er besværligt og tungt at have med rundt.

BubbleBum selepuden er også god til andre formål end blot køreturen i bilen. Skal i fx ud at spise, i biografen eller andre steder hen, hvor børnene godt kunne bruge lidt sædeforhøjelse, er den genial da den ingenting fylder og sagtens kan bringes med. Den er dejlig blød og fyldt op med luft, så dine børn får en behagelig sidde komfort når i er på udflugt.

Hvordan gør man: 
- Pust Bubblebum selepude op.
- Placér barnet på selepuden.
- Sikkerhedsbæltet placeres over lårene i barnets skød hvorefter det føres gennem metalholderne til sikkerhedsbæltet der findes på begge sider af BubbleBum selepuden.
- God tur!

Hvad er i pakken:
- BubbleBum selepude. 
- Stofpose til at transportere BubbleBum puden med rundt i.
- Brugsanvisning.

Tekniske data:
- BubbleBum selepude er sikkerhedsgodkendt og opfylder alle gældende danske krav.
- Alder: 4-11 år samt 15-36 kg.
- Godkendt i henhold til ECE-regulativ R44/04.
- BubbleBum selepude må ved køreture kun anvendes sammen med en 3-punkts voksensele der er godkendt iht. ECE-regulativ.
- Derudover er BubbleBum også godkendt i USA.
- Produceret i England

P.S. BubbleBum har lavet en app til både Anroid og iPhone, som i gratis kan hente til børnene, så de får en sjovere tur i bilen. 


30 andre varer i samme kategori