Blå linser Forstør

Blå linser


Hvis du gerne vil være blåøjet for en dag.

199,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

En gang imellem kan det være sjovt at være blåøjet, selv om man har en helt anden øjenfarve. Det klarer du ved at sætte et par blå linser i dine øjne. Disse linser er til kosmetisk brug alene og har ingen korrigerende styrke. Hvis du ikke er vandt til at bruge kontaktlinser skal du vide at det kræver øvelse at sætte dem i og tage dem ud igen. Det er også vigtigt at dine fingre og selve linserne er rene.

Du kan købe rensevand og opbevaringsetui til linserne her på siden. Ved det mindste ubehag bør du tage linserne ud. Du bør ikke bruge linser hvis du lider af: -nogen former for øjeninfektioner -nogen former for allergiske øjenlidelser -nogen former for kroniske øjenlidelser Sørg for at du er bekendt med hvordan man sikkert bærer linser, tager dem ud igen og behandler dem inden du gør brug af dem.

Linserne tages omgående ud såfremt de giver nogen form for ubehag, irritation eller rødme i øjnene. Når man bruger linser bør man gå til regelmæssig kontrol hos en optiker Linserne er kun beregnet til dem der har et normalt syn. Bruger du linser i forvejen kan du ikke bruge disse linser ovenpå dine normale linser. Hvis du er det mindste i tvivl om brugen af disse linser bør du spørge en optiker til råds. Der følger 2 linser med i et sæt. Linserne har en holdbarhed på 3 måneder. Indhold: 2 stk. farvede kontaktlinser uden styrke Basis kurve: 8.6 Diameter: 14.0 Du skal være over 18 år for at købe linserne


Advarsel: Sidste enheder på lager!

30 andre varer i samme kategori