Smart Finder Forstør

Smart Finder - nøglefinder


Find nøgler, mobil, remoten eller andre ting med Smart Finder.

139,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Find nøgler, mobil, remoten eller andre ting både nemt og hurtigt med Smart Finder nøglefinderen. Du kender sikkert Den Fløjtende Nøglering. Den forudsætter at du er god til at fløjte, og det er vi ikke alle sammen lige gode til.

Derfor har vi fundet denne smarte nøglefinder til dig. Et tryk på knappen (hold knappen inde i et par sekunder) sender et radiosignal til modtageren som dine nøgler hænger i eller som du har monteret på den genstand som altid bliver væk for dig.

Radiosignalet kan gå igennem væge og rækker i op til 25 meter. Modtageren giver en 85 decibel høj lyd fra sig. Bag på Smart Finder modtageren er der dobbeltklæbende tape så du kan sætte den fast f.eks. på mobilen e.l. Senderen har også dobbeltklæbende tape bagpå.

Tapen kan nemt tages af hvis man ikke har brug for den. Batterier følger med. Åbn batteri lågen i både senderen og modtageren og pil plastik beskyttelsen ud så batterierne har kontakt.

Når batterierne er ved at være brændt ud vil modtageren minde dig om at det er tid til at skifte dem. Frekvens: 433,92 Mhz Volume: 85 decibel


30 andre varer i samme kategori