Kinesiske flyvende lanterner - 10 stk


Festlige og miljøvenlige kinesiske flyvende lanterner.

159,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

De kinesiske flyvende lanterner blev for længe siden brugt til at sende signaler mellem byer eller længere afstande over i Asien. I dag bliver de flyvende lanterner brugt til traditioner og festlige højtider. Derudover tror man også på at når man sender en lanterne afsted, så bringer det held og lykke. Nogle tror også på at man kan få sine ønsker opfyldt, ved at skrive en lille seddel med sit ønske og sende med lanternen op i himlen.


De kinesiske miljøvenlige lanterner er en smuk feature til en begivenhed eller højtid og sætter prikken over i'et til enhver mindeværdig lejlighed, som fx bryllupper, fødselsdage, fester eller til nytår. Hvem vil ikke gerne sige pænt farvel til det gamle år og springe ind i et nyt med held, lykke og festlige lys på nattehimlen?

Lanternerne er helt sikre at bruge og skader ikke miljøet eller dyr, da de er lavet af 100 % bionedbrydeligt materiale. Når du har tændt for din lanterne vil den flyve op mod himlen, til alles syn og glæde i ca. 15-20 minutter. Efter det drypfri brændstof er brændt ud og luften har afkølet lanternen, vil den sikkert og roligt svæve mod jorden.

Indhold: 10 stk miljøevenlige flyvende lanterner.

Mål: 36 x 36 x 90

Features:
- 100 % bionedbrydelige.
- 15-20 minutters flyvetid.
- Brændhæmmende papir.
- Kan flyve over 2 km op i himlen.

Bemærk: kan bruges som et mere sikkert og alternativ til fyrværkeri. De er dog ikke anbefalet til børn under 16 år, men sammen med en voksen kan børn sagtens hjælpe med at sende en lanterne afsted.


30 andre varer i samme kategori