Blacktop 360 - Den Ultimative Partygrill Forstør

Blacktop 360 - Den Ultimative Partygrill


Først var der grillen - så kom Blacktop360

2 995,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Blacktop360 er meget mere end bare en grill! Foruden at grille, som den selvfølgelig kan med sit gasdrevne grill element, så kan den også dybstege (friturestege), dampe, bruges som wok, holde madvarer varme samt pande stege. Det medfølgende låg kan både bruges til at holde dine madvarer varme og til intensivere stegningen eller grillningen. Blacktop360 har vundet priser for innovativt design der gør den til en party-maskine ud over det sædvanlige. Mens pølserne griller, brødet bliver varmet og løgringene steger kan du bruge den runde gryde i midten som fondue eller til at stege fritter eller bare fylde den med barbecue sauce. Du kan også få en silikone rist/beholder som ekstraudstyr. Den kan du sætte i så du kan dampe f.eks. fisk eller grønsager. Ved føste øjekast tænker du måske sikken dog et uhåndterligt monstrum, hvordan får jeg dog den med mig ned i parken? Men igen er der tænkt over tingene.

Blacktop360 kan nemt og enkelt klappes sammen og puttes i den medfølgende bæretaske så du let kan have grillen med dig over skulderen. På fronten af Blacktop 360 sidder 3 knapper, der giver dig mulighed for at skrue op og ned for varme niveauet i de tre varmeelementer (grill, friture, stegepande). og dette kan gøres hver for sig som på et almindeligt gaskomfur.

Blacktop 360 leveres med følgened tilbehør: -Skærebræt -Termometer -Opsamlingsdunk til fritureolie -Bærertaske Ekstra udstyr (følger ikke med som standard): -Silikonerist til dampning

FriFragt1.jpg


30 andre varer i samme kategori