Fødselsdagskondomer med alder Forstør

Fødselsdagskondomer med alder


Sjov fødselsdag kondom pakke.

69,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Den barske sandhed fortalt med kondomer. Køb dem alle fire i sampak som advarsel til de unge eller som minde om andre tider til de gamle. Kondomserien går kun til 50erne, alt andet er simpelthen for urealistisk.

Vælg mellem 18, 30, 40 og 50. 4 stk. kondomer pr. pakke/alder. 50 Års er udsolgt. Kondomer - 18 and sexy Du får fire kondomer, hvert kondom har påtrykt klokkeslæt med fire til fem timer imellem. Så ved han hvor længe, han skal vente indtil næste gang. Han ville ønske sig, det var oftere, men . Det er den perfekte fødselsdagsgave, for den der fylder 18, eller bare ser sådan ud. Kondomer - 30 and sexy Du får fire kondomer, hvert kondom har en ugedag påtrykt. Det er hver anden dag. Så ved han hvornår, han burde få noget action. Han ville ønske sig, det var sådan, men . Det er den perfekte fødselsdagsgave, for den der fylder 30, er i 30erne, eller bare ser sådan ud. Kondomer - 40 and sexy Du får fire kondomer, hvert kondom har påtrykt den sidste måned I kvartalet. Så ved han hvornår det er tid at cirkushesten skal i ringen. Han vil ikke påstå, det forholder sig anderledes, så . Det er den perfekte fødselsdagsgave, for den der fylder 40, er i 40erne, eller bare ser sådan ud. Kondomer - 50 and sexy

Du får fire kondomer, hvert med et årstal påtrykt. Husk det nu. Hvis året løber ud uden action, så er det for sent. Han vil måske påstå det forholder sig anderledes, men det kan han jo ikke huske . Det er den perfekte fødselsdagsgave, for den der fylder 50, er i 50erne, eller bare ser sådan ud.


30 andre varer i samme kategori