Velkommen til Nordens ældste Gadget Pusher


Gadgets.dk så dagens lys i 2002 og er i dag en del af We Trade ApS

Læs om Gadgets.dk's fantastiske historie her.

Vi byder dig velkommen til Danmarks største og første univers af gadgets og skøre dimser. Se vores nye og populære gadgets på forsiden.

HVORFOR?
Da vi startede i 2002 var det i protest mod at vi mænd altid fik sokker og aftershave som gave. Siden dengang har vores motto været vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle; vi bliver gamle, når vi holder op med at lege

NEMT OG BEKVEMT
Læn dig roligt tilbage mens du finder det du kan lide. Vi tilbyder dig flere leveringsmuligheder, både dag og aften, så du kan vælge den leveringsform der passer dig bedst.

Du kan betale med Dankort, Visa Dankort, Visa, Visa Elektron, Mastercard, JCB og American Express.

HURTIG LEVERING
Vores IT systemer og organisation er blevet udviklet til hurtige leveringer. Alle ordre som vi har modtaget inden klokken 14.00 på en hverdag, sendes samme dag.

FØRSTE KLASSES KUNDESERVICE
Service og sikkerhed er vores top prioritet. Når du handler på Internettet bør det være så tæt på at handle i en fysisk butik, med en rigtig ekspedient bag disken, som muligt. Derfor er videoer også en vigtig del af vores on-line butikker. Har du spørgsmål eller behov for yderligere information har du altid mulighed for at kontakte os på telefon i åbningstiden (alle hverdage mellem 8.00 og 16.00) eller på mail som vi svarer på løbende. Det skal være en oplevelse at handle hos Gadgets.dk

SIDSTE NYE PRODUKTER
Gadgets.dk er kendt for at præsentere nye gadgets hver eneste uge året rundt – mere end 250 nye gadgets pr. år. Derfor er vores ugentlige nyhedsbrev et af de mest læste nyhedsbreve i branchen.
Mange af de produkter vi sælger er produceret i Kina og derfor har vi også vores egen sourcer i Hong Kong der hjælper os med at følge op på fabrikkerne, kvalitetschecke varerne o.s.v.
Vi samarbejder med de største og bedste gadgets producenter i verden. Vi er ofte med allerede i tilblivelsesprocessen af produkterne, og derfor ved vi også hvad der er på vej adskillige måneder før produkterne lanceres

VI KAN LIDE AT HAVE DET SJOVT
Det kan du blandt andet se på GADGETS TV. Her viser Henrik og de andre fra butikken dig nyheder og sjove påfund. Su kan se GADGETS TV her.

B2B
Har du din egen butik eller skal du bruge firmagaver i større mængder er du velkommen til at kontakte os:

Køb til videresalg: pw@gadgets.dk
Køb til firmagaver: kundeservice@gadgets.dk