Scratch World Map - Verdenskort


Skrabe Verdenskort. Skrab de lande på kortet som du har besøgt. Gode gaveide, til enhver der har været udenfor Danmarks grænser.

99,00 kr

Skriv på ønskelistenBeskrivelse

Dette skrabe scratch verdenskort er helt specielt, for udover at være et verdenskort, så kan du skrabe alle landene fri, så de kommer frem i farve. Når du så har været på ferie eller ude og opleve verden, kan du skrabe de lande fri du har været i og verdenskortet bliver derfor helt unikt og personligt.

Nogle af de bedste minder skabes på en ferie eller rejse med nogle du holder af, så hvor dejligt er det ikke at kunne fastgøre disse minder på dit verdenskort hver gang du ser på det.

Det kan også være du har en liste med destinationer i verden du bare MÅ opleve og du i stedet for vil skrabe de lande fri, som du på et tidspunkt skal besøge. Så har du noget at glæde dig til :-)

Verden skrabe kortet er virkelig en fin pynte ting til hjemmet, som altid vil skille sig ud, fordi din unikke rejse historie eller ønsker, bestemmer hvordan verdenskortet kommer til at se ud i farver.

Mål: 88 x 52 cm.


30 andre varer i samme kategori